Hierontaa ja koirahierontaa Kangasalla ja lähialueilla

Palvelut

Teen hierontaa, koirahierontaa, sekä vyöhyketerapeuttista vauva- ja raskaushierontaa kotikäynteinä Kangasalla ja lähialueilla. Otan myös hieronta-asiakkaita (vain ihmiset) vastaan lauantaisin Kangasalla Ilosi-vastaanotolla.

Olen ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja, joka tekee koirille hieronnan lisäksi myös fasciamanipulaatiota. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon ja on sen myötä virallisesti koulutettu hieroja, sekä urheiluhieroja. Vuonna 2019 opiskelin hierojan erikoisammattitutkinnosta niskahartian ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämisen tutkinnonosan.

Teen ihmisille klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi purentalihashierontaa, imukuppihierontaa, faskiakäsittelyä, kuumakivihierontaa, päähierontaa, sekä vyöhyketerapeuttista vauva – ja raskaushierontaa.

Hieronnat toteutetaan aina hieronnan tavoitteet ja mahdollinen ongelmatiikka huomioiden. Hieronnan tavoitteena voi olla esimerkiksi rentoutuminen / stressin vähentäminen, vammasta toipuminen tai kiputilojen / lihaskireyksien helpottaminen. 

Hyvinvointipalvelu Heidi Ruoho – Y-tunnus 2540041-4