25. syyskuuta 2018

Saaren Taika® jälleenmyyntiin

UUTTA!
Olemme aloittelemassa ekologisten Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjänä eli ensimmäistä tilausta aletaan kasailla kiinnostuksen mukaan ja Raholan vastaanotolle tulee pieni määrä tuotteita myyntiin myös. Toimitan tuotteita myös hierontakäyntien yhteydessä suoraan asiakkaille kotiin.

NYT on siis aika laitella viestiä mikäli Saaren Taika® kiinnostaa!
Pyrin laittamaan ensimmäisen tilauksen viikon kuluessa eli 2.10. mennessä.
Viestiä ja tiedusteluja voi laittaa facebookin kautta, tekstarilla/whatsapissa 0443580004 tai sähköpostitse heidoghyvinvointi@gmail.com.

Tuotteista lisätietoa löytyy: https://www.saarentaika.com/

Saaren Taika® tuotevalikoimasta löytyy ihanat ekologiset voidedeodorantit, voiteet, palasaippuat ja -shampoot, pyykkisaippuat ja -etikat, sekä siivoussaippuat, joiden raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia ympäristölle tai terveydelle. Tuotteet ovat Särkisalossa käsin valmistettuja ja ne toimitetaan aina ns. tuoreena jälleenmyyjille pian valmistuksen jälkeen.

Itselläni on ollut Saaren taikaa käytössä jo jonkin aikaa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Voidedeo, sheavoide, veera suolasaippua ja teepuusaippua saa vahvan suosituksen, samoin sitrus siivoussaippua! Tuotteet on todella riittoisia, miellyttäviä käyttää ja niiden pakkausmateriaalit on helposti kierrätettävissä, joten luontoa kuormittavaa roskaa kertyy minimaalisesti.
 Kokeile ja ihastu sinäkin näihin tuotteisiin!

-Heidi