14. toukokuuta 2019

Purentalihashierontaa

Heidin erikoisammattitutkinnon opinnot etenee ja menneenä viikonloppuna on syvennytty purentalihasten maailmaan. 
Viime viikonloppu piti sisällään purentalihaksiston anatomiaa ja hierontaa (myös suun sisäpuolelta), leukanivelen anatomiaa, ongelmatiikkaa ja mobilisointia, sekä kaularangan mobilisoivaa hierontaa.

Heidi tekee jatkossa siis myös purentalihashierontaa ja se lisätään ajanvarausjärjestelmään hieronnan lisäpalveluksi, joka sisältyy hierontavarauksen hintaan. 

Purentalihasten käsittelystä on hyötyä erityisesti niille, joilla on taipumusta purra hampaita yhteen tai narskutella hampaita, päänsärkyä, taipumusta stressiin, ongelmia leukanivelen kanssa tai jostain muusta syystä kiristyneet purentalihakset. 
Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi purentalihakset hierontaan ulkopuolelta, sekä suun sisäpuolelta suojakäsineen kanssa ja tarvittaessa leukaniveleen voidaan tehdä mobilisointia (liikehoitoa). Hoito toteutetaan aina asiakkaan tuntemuksia kuulostellen ja asiakkaalla on oikeus keskeyttää käsittely halutessaan. 

Hierontavaraukset voi tuttuun tapaan laittaa ajanvaraus-välilehdeltä löytyvän ajanvarausjärjestelmän kautta, sähköpostitse heidoghyvinvointi@gmail.com tai tekstarilla/whatsappilla 0443580004.