Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla
Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla

Alkuvuoden 2022 tilannepäivitys

Täällä ollaan edelleen pitkästä hiljaiselosta huolimatta!

Sain syksyn aikana liikunta-alan opinnot puserrettua loppuun ja valmistuin joulukuussa virallisesti Liikuntaneuvojaksi, sekä Personal Traineriksi Suomen Urheiluopistosta Vierumäeltä. Tein syksyn ja loppuvuoden aikana hieronta-asiakkaita sen verran mitä vauva-arki ja opintojen loppuun saattaminen antoivat myöden ja sitten päästiinkin flunssan saattelemana vuoteen 2022.

Liikuntapalveluiden tuotteistus on ottanut harppauksia eteenpäin ja tarjoamistani liikuntapalveluista löytyy nyt lisätietoa TÄÄLTÄ. Itse olen eniten innoissani alkavista liikuntaryhmistä, joista löytyy lisätietoa ryhmäliikunta-sivulta. Nyt on aika ilmoittautua mukaan!

Aloittelen nyt myös uudelleen hieromaan Ilosi-vastaanotolla lauantaisin parillisilla viikoilla, sekä kehonhuoltoa kerran kuussa helmikuusta lähtien. Käy kurkkaamassa lisätietoa Ilosi.

Kotikäyntinä teen hierontaa ja koirahierontaa edelleen sen mitä ehdin vauva-arjen ohella eli miehen työvuorot sanelee aikataulut. Aikoja voipi tiedustella viestillä/whatsappilla 0443580004.

Nyt nautitaan talvikeleistä ja toivottavasti tavataan pian hieronnan tai liikunnan merkeissä!

PS. Suosittelen pakkaspäivänä kokeilemaan villasukkakävelyä! Kolmet tai neljät villasukat päällekkäin ja hankeen tarpomaan!