Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla
Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla

Palvelut

Hierontapalvelut

Koirahierontaa

Liikuntapalvelut

Hyvinvointi- ja liikuntatapahtumat


Hieronta ja koirahieronta toteutetaan kotikäyntinä asiakkaan luona, ensisijaisesti Kangasalla ja lähialueilla. Ryhmäliikuntaa, sekä tapahtumia järjestetään sisä- ja ulkotiloissa eri puolilla Kangasalaa / lähialueita.
PT-palvelut tuon asiakkaan luokse eli ensisijaisesti asiakkaan kotiin.

Tilauksesta olen käytettävissä Pirkanmaan alueella eli kysy ihmeessä lisää mikäli sinulla on porukka, jolle haluat varata hierontapäivän tai vaikka ryhmäliikuntahetken!

Valmistuin Liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi Vierumäeltä, Suomen Urheiluopistosta, loppuvuonna 2021. Liikunnan saralla keskityn yksilöiden, sekä ryhmien hyvinvointi- ja luontoliikuntaan.

Olen ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja ja eläintenkouluttaja, joka tekee koirille hieronnan lisäksi tarvittaessa myös fasciamanipulaatiota. Koirien kanssa etenen eläimen käyttäytymistä havainnoiden ja huomioiden, sekä pyrin tekemään hoitotilanteesta koiralle mahdollisimman mieluisan kokemuksen.

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon ja on sen myötä virallisesti koulutettu hieroja, sekä urheiluhieroja. Vuonna 2019 opiskelin hierojan erikoisammattitutkinnosta niskahartian ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämisen tutkinnonosan, jonka myötä tarjoan myös mm. purentalihashierontaa.

Hyvinvointipalvelu Heidi Ruoho – Y-tunnus 2540041-4