Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla
Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla

Syksyn tilannepäivitystä

Heippa vaan kaikki ihanat!

Kesä vierähti hikisen helteisissä merkeissä raskausvatsan kanssa lyllertäen ja odotus palkittiin viimein heinäkuussa unikeonpäivän aamuna kun pieni tyttömme syntyi.

Vauva-arki alkaa rullata mukavasti ja syksykin jo tekee tuloaan vauhdilla. Syksy tarkoittaa omalla kohdallani Liikunnan ammattitutkinnon loppuun saattamista Suomen Urheiluopistossa muutamien kirjallisten rutistusten muodossa ja tässä opintoja loppuun saattaessani alan jo enemmän pohtia, sekä tuotteistaa liikuntapuolen palveluitani. Näistä lisää myöhemmin!

Syksyn mittaan aion palailla töiden pariin sen verran, että teen muutamia asiakkaita viikossa sen mukaan miten vauvan kanssa kuviot järjestyy sujuvasti. Näistä infoilen ensisijaisesti ensin facebookin puolella ja päivittelen tänne tilannetta vasta myöhemmin kun teen töitä enemmän. Kannattaa siis siirtyä seurailemaan meidän facebook-sivuja niin pysyt ajan tasalla!

Nyt nautiskelen hetken vauvakuplassa oleilusta ja syksyn raikkaudesta, sekä alkavasta väriloistosta! Ihanaa syksyä sullekin!