Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla
Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla

Taas lisäkouluttautumista

Syksy on jo pitkällä ja ilmat viilenee, illat pimenee. Itse en kuitenkaan ole jäänyt liiaksi sohvan nurkkaan makailemaan vaan olen pitänyt itseni liikkeellä ihan liikunnan ja työn osalta, mutta myös lisäopiskelun puolesta.

1.10.2020 Vietin erittäin mielenkiintoisen koulutuspäivän UKK-instituutilla Tampereella, jonka järjesti Voimatassu yhdessä LuontoLeenan kanssa. Koulutuksen aiheena oli Lisää ammatillisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia Green Care menetelmillä eli tutustuimme luontoavusteisiin menetelmiin. Tämän koulutuksen anti ei vielä tule näkymään työssäni, mutta tulevaisuudessa toivottavasti jossain muodossa.

Aloitin nyt lokakuussa myös opinnot Vierumäellä Suomen Urheiluopistolla. Opiskelen Liikunnan ammattitutkintoa, aikuisliikunnan osaamisalaa eli valmistun vuoden 2021 lopussa Liikuntaneuvojaksi (AT) ja personal traineriksi. Ensimmäinen lähijakso Vierumäellä on takana ja pää täynnä ideoita, sekä intoa lähden nyt työstämään opintoja, sekä kehittämään liiketoimintaani myös liikuntapalveluiden suuntaan. Pysykää kuulolla siis!

Mukavaa syksyä!

Terkuin Heidi