Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla
Hierontaa, koirahierontaa, sekä liikuntapalvelut Kangasalla ja lähialueilla

Vuoden 2021 muutoksia ja uutisia

Tämä vuosi tuo melkoisia muutoksia tullessaan, joista isoimpana mainittakoon se, että jään jossain kohtaa keväällä äitiyslomalle. Töitä vähentelen jo kevään mittaan ja teen jaksamisen mukaan niin pitkään kun pystyn, mutta uskoisin jääväni kotiin viimeistään toukokuun alussa.

Kevyempiä hierontoja eli koirahieronta, vauvahieronta, sekä pää- ja purentalihashieronta pystyn varmasti tekemään enemmän keväämmälläkin, mutta muun hieronnan osuus vähenee merkittävästi mitä pidemmälle kevät etenee.
Vapaita aikoja on siis jatkossa saatavilla entistä vähemmän, sillä tälläkin hetkellä vointi on pakottanut lyhentämään työpäiviä ja tuskin tämä mahan kasvaessa ainakaan helpommaksi muuttuu. Kysele siis aikaa ajoissa!

Sähköinen ajanvaraus poistuu toistaiseksi käytöstä 3.2.2021, sillä joudun keväällä säätelemään töitäni voinnin mukaan. Myös 90min hieronta, sekä 75min raskaushieronta ovat toistaiseksi pois valikoimasta.

Nettiajanvarauksen poistuessa aikoja voi kysellä whatsapp/txt 0443580004 tai sähköpostilla info@heidog.fi, sekä fb-viestillä.

Äitiysloma tarkoittaa myös sitä, että lahjakortit, jotka vanhenevat lomani aikana, ovat tietysti voimassa kunnes palailen töiden pariin. Toistaiseksi en myy uusia lahjakortteja, jotta niitä ei pakkaannu lunastettavaksi paljoa äitiysloman jälkeiseen aikaan.

Liikuntapalvelujen osalta on epävarmaa minkä verran niitä tulee kevään mittaan tarjolle, vointini sanelee tämän. Jossain vaiheessa kevättä tarvitsen opintojen näyttöihin asiakkaita, mutta huhuilen näistä vielä erikseen tarkempien infojen kanssa jahka nämä tulee ajankohtaisiksi.

Mutta nyt. Nauttikaa lumesta ja talvesta, sekä pidentyvistä päivistä!